Samo je on nedodirljiv!

Nedavno su Lakersi imenovali novog predsednika košarkaških operacija, Magica Johnsona a on već ima pune ruke posla. Dobili su 2.pick na draftu, a osim toga navijači očekuju i da će potpisati neko veliko ime. Najviše se spominjao Paul George,no zasada ništa od tradea.

U razgovoru za ESPN Magic je rekao kako je samo jedan igrač nedodirljvi na rosteru Lakersa. -“Mislim da je jedini igrač na trenutnom rosteru kojega ne bi tradeali Brandom Ingram. Stvarno smo uzbuđeni zbog njega, njegove dužine, visine, atleticizma. A bio je jako mlad kada je dolazio i mislimo da je sada skupio malo iskustva i jedva čekamo da vidimo što će biti od njega.”- rekao je Magic.

Ove sezone Ingram je bio solidan, imao je proseke od 9,4 poena i 4 skoka, a na trenutke je pokazao svoj potencijal. No još uvek je dosta nekonstantan, a jako ga je loše služio šut, te je završio u Top10 najgorih šutera lige iza linije tri poena.

Verovatni izbor Lakersa na draftu će biti Lonzo Ball, play s UCLA koji je već odbio sudelovati sa Keltima na trening kampu. Ako on dođe verovatno će se morati rešiti Russella, a i veterani poput Denga i Mozgova su na izlaznim vratima. Ostaje videti što se biti s Paul Georgeom koji je izjavio kako bio volio doći u Lakerse, te koga na kraju uzimaju na draftu. Biti će ovo zanimljiv period za Magica i navijače Lakersa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*