“Dugujem mu novac.”

Twitter

Tyronn Lue je nedavno ispričao vrlo zanimljivu anegdotu. Rekao je kako već 19 godina duguje 100$ sadašnjem treneru Warriorsa Mikeu Brownu. Radilo se o takmičenju u šutiranju daleke 1998. godine.

-“Dugujem mu 100$ još od kada sam bio rookie. Takmičili smo se u šutiranju i samo se sećam da sam promašio neke šuteve.”-priča kroz smeh Lue. -“Tada sam bio u Lakersima, on je trenirao Spurse, a ja sam izgubio. Pokušao sam mu platiti, no nije htio uzeti novce i sada mu zauvek dugujem.”- požalio se Lue.

Tyronn je malo “pomešao lončiće” jer Brown je te sezone bio u Wizardsima, no ostatak priče je dobar. -“Svaki puta kada me vidi kaže mi da mu dugujem 100$. Pokušam mu platiti, no on ne želi uzeti novce.”- kaže Tyronn.

Idući puta kada će se ova dvojica susresti je veliko NBA Finale. Lue je stigao do svog drugog zaredom, a Brown je na klupi umesto glavnog trenera Steve Kerra. On i dalje trpi velike bolove i neizvestan je čak i za veliko finale. No Brown radi odličan posao. Igra se nije puno promenila, a zasada imaju savršenih 12-0 u playoffu i nestrpljivo čekaju Cavse da se osvete za prošlu sezonu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*