Jokić ostaje bez suigrača!

Denver Nuggetsi su imali solidnu prošlu sezonu. Može se reći da su na krilima Jokića premašili očekivanja, no nažalost playoff im je izmaknuo pred sam kraj sezone. Sada se okreću draftu, a iako imaju rubni lutrijski pick mogli bi dovesti nekog dobrog igrača.

Kako se čini možda će morati dovoditi krilo, jer nijihov dugogodišnji igrač Danilo Galinari je odlučio ne iskoristiti player opciju za iduću sezonu, već će testirati tržište. Galo je proveo 6 sezona u Nuggetsima i bio je jedan od njihovih najbolji igrača. Veoma je nezgodan matchup na krilnoj poziciji, te je tokom ovih 6 sezone konstantno bio jedan od bolji Nuggeta.

Iako je kada igra konstantan, nije odigrao niti jednu sezonu više od 70 utakmica, što predstavlja problem. No i dalje je odličan igrač, a čak postoji i mogućnost da ga Nuggetsi ponovo potpišu. Ali Galo ima 28 godina i tu verovatno Nuggetsi vide problem. Morati će mu dati nešto blizu max ugovoru, a kako je dosada imao problema s povredama i dodajmo na to da će biti debelo preko 30 kada ugovor bude isticao.

1 Trackback / Pingback

  1. Nuggetsi našli zamenu za Gallinarija? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*