Blazersi kreću po Allstara?

Tokom nekoliko zadnjih sezona Blazersi su bili prosečna ekipa. Izborili su playoff no nikada ništa bitnije tamo nisu napravili, plove u prosečnosti. Ove sezona je bila ista kao i prije, proigrali su dolaskom Nurkića te su na kraju opet izborili playoff. Tamo su izletili odmah u prvoj rundi protiv finalista Warriorisa.

Sada im sledi rekonstrukcija ekipe. S trenutnim rosterom bolje ne mogu, eventualno drugi krug playoffa ako se poklope stvari, i Blazersi moraju reagirati. Imaju 3 picka na idućem draftu, no prema zadnjim informacijama Blazersima je dosta čekanja. Spremni su tradeati svoje pickove kako bi ušli u Win now mod.

Više ne trebaju mlađu ekipu. Dovoljno su mladi, a Lillard i McCollum su u najboljim godinama. Pokazali su da mogu nositi NBA napad na svojim leđima i samo su za jednog Allstara udaljeni od većih stvari. Nurkić se odlično uklopio i kada se on pridoda u ovu računicu Blazersi su jako blizu željenom cilju. Nedavno su zvezde ekipe izjavile kako su zainteresirane za Paul Georgea, a ovaj paket s pickovima bi bio nešto što bi moglo zadovoljiti Pacerse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*