Triple double obračun velikana

Svojim prvim triple doublom u play offu u karijeri (32 poena, 11 asistencija i 10 skokova) Steph Curry je vodio Golden State do nove pobede (132-113) na domaćem terenu i 2-0 u seriji. Kevin Durant je još jednom bio odličan, sa 33 poena, 13 skokova, i 6 asistencija. Klay Thompson je dodao 22 poena. Lebron James je odigrao vrhunski meč, i sam je imao triple double (29 poena, 14 asistencija i 11 skokova), ali ponovo nije imao pravu podršku od saigrača. Love je bio nešto bolji od drugih sa 27 poena i 7 skokova, dok je Irving imao svega 19 poena i 7 asistencija, uz vrlo loš procenat šuta.

Na klupu se nakon dužeg vremena vratio Steve Kerr, i svoj tim vodio do 14. uzastopnog trijumfa u play offu.

Cavsi su krenuli čvrsto u meč, stekli početno vođstvo, ali su im Warriorsi do kraja prve četvrtine već ubacili 40 poena! Do kraja poluvremena gledamao izjednačenu borbu i na poluvreme se ide sa otvorenim rezultatom, 67 – 64 za domaćina. No sledi furiozna treća četvrtina u kojoj GSW rešava pitanje pobednika.

Curry je na ovom meču bio nezaustavljiv. Pogađao je lagano trojke, čak i preko mnogo višeg Kevina Lova:

… a u odbrani ga nije mogao zaustaviti ni Lebron:

James je imao svoje veče, i na momente je delovao izuzetno moćno i nezaustavljivo:

Na kraju meču, dok su igrači Clevelanda napuštali teren, došlo je do malog incidenta, i tuče ispred Lebrona Jamesa, gde je ispred njega zaštitnički skočio JR Smith:

1 Trackback / Pingback

  1. Novosti o Finalu! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*