Nuggetsi našli zamenu za Gallinarija?

Nuggetsi bi već ovog leta mogli doživeti veliku promenu u ekipi. Kako smo preneli na našem sajtu jedna od zvezda tima, krilni igrač Danilo Gallinari mogao bi napustiti tim kao free agent već u mesecima koji su pred nama:

To otvara prostora za dovođenje nekih od velikih zvezda, a svakako pojačanje na krilnoj poziciji trebalo bi da bude prioritet. Jedan od igrača koji se pominje u ovom kontekstu je i krilni igrač LA Clippersa Blake Griffin, koji je takođe ovog leta slobodni agent i već se duže vreme spekuliše kako on neće produžiti saradnju sa Clippersima.

Griffin je imao dobru sezonu, kada je bio zdrav i kada je bio na parketu. No, zbog povrede propustio je važne okršaje u prvoj rundi play offa, tako da su njegovi Clippersi ispali od Utaha. Sa njim u timu Nuggetsi bi dobili odličnog šutera, agresivnog igrača, koji je odličan u ofanzivi, ali može da obavlja dobro i defanzivne zadatke.

Clippersi su prošle godine navodno nudili Griffina Denveru, ali su u zamenu tražili našeg Nikolu Jokića, Willa Bartona i Kennetha Farieda. Sada je odnos snaga malo drugačiji, a Nikola je posta ključni igrač tima iz Denvera i njegova pozicija je zacementirana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*