“On će da bude Superstar!”

Bliži nam se kraj sezone. Finale su Warrioisi priveli kraju, a posle toga nam sledi mirniji deo godine. Ekipe se pripremaju za draft, skautiraju, a isto tako traže opcije među slobodnim agentima. Zasada su ekipa kao Boston i Miami glavni favoriti za velike zvezde, no šuter Mike Miller misli da će im se pridružiti još jedna ekipa i to zbog našeg igrača.

Naš centar Nikola Jokić je zaludio Ameriku. Odigrao je neverovatnu sezonu, oduševio svojim igrama i publiku i struku, a bome i svoje saigrače. Mike misli da će Joker biti ključ za dovođenje budućih zvezda u Denver preko free agencya. -“Mislim da je dobra stvar što imamo Jokića. Ljudi već počinju shvatati ko je on. On će biti superzvezda. Mislim da će videti još veći njegov napredak početkom sezone, a postao je jedan od igrača s kojim svi žele igrati. Igra takav stil košarke, već sam ga dosta puta uspoređivao s Marcom i Pauom Gasolom.”-

Millerove pohvale govore puno o tome koliko Jokera cene preko bare. Nuggetsi su u teškoj zapadnoj konferenciji, a ove godine ih je umalo uveo u playoff. Tako da su sigurni da im doigravanje idućih sezona ne bi trebalo izmaknuti. Isto tako žele preko njega privući dobre igrače, tako da za koju godinu oko Jokera stvore dobru jezgru koja bi možda mogla biti spremna i za najveće stvari.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*