Tim Lakersa sastavljen od igrača rođenih u LA!

Fadeway World

Zamislite da se uvede pravilo da igrači iz NBA mogu da nastupaju samo za timove iz mesta u kojima su rođeni. To bi značio kraj ili eliminaciju za Denver Nuggetse, Oklahoma City Thunder, San Antonio Spurse, Utah Jazz i Sacramento Kingse.

No, tim snova bi mogli sastaviti ekipe iz LA, tim koji na osnovu imena deluje nepobedivo.

Tu bi na pozciji playa bila dva stara znanca i dobra drugara, nekada i saigrača, Russell Westbrook i James Harden. Za razliku od Hardena koji je rođen u LA, Westbrook je rođen na Long Beachu, u Californiji. Dovoljno da mu se pripiše zlatna boja.

Na poziciji krila tu bi bio Kawhi Leonard, krilo Spursa, i još jedan legitimni kandidat za MVP titulu. Možda i najbolji two-way igrač u ligi.

Superstar Pacersa, Paul George, rođen je u Californiji, u mestu Palmdale, dovoljno. Kao što je svima poznata i njegova želja da ovog leta obuče dres kluba iz LA:

 

Na kraju dolazimo i do pokretljivog krilnog centra Clevelanda, Kevina Lova, koji je također rođen Californiji, u Santa Monici, i koji bi ovom timu dao na visini.

No, ne treba zaboraviti ni još jednog All Star igrača, DeMara DeRozana iz Raptorsa, kao i druge sjajne igrače poput Brooka Lopeza koji igra na pozicji centra ili Brandona Janningsa.

 

Da ne bude nefer, mogli bi obo biti lako i Clippersi, drugi tim koji igra u LA, i tim koji poslednjih godina ima mnogo bilji tim i rezultate od poznatijeg gradskog rivala. Evo, kako su drugačijom logikom, po mestu rođenja, kolege sa sajta Business Insider odredili sastave ova dva tima. Nema sumnje, ili više vole Clipperse, ili su mi Lakersi mrski:

1 Trackback / Pingback

  1. Tim Washingtona sastavljan od igrača rođenih u prestonici - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*