“Jedva sam čekao ovaj trenutak!”

Jučer su Warriorsi proslavili svoj naslov prvaka. Imali su tradicionalnu paradu u svom gradu, a najveća zvezda je naravno bio Draymond Green. Kao i uvek dosledan sebi odlučio je podbosti svoje suparnike u Finalu i po njegovim rečima vratiti im za prošlu godinu.

Pojavio se u majici na kojoj piše Quickie (u slobodnom prevodu “nabrzaka) aludirajući na to kako su brzo i gotovo bez problema rešili Cavse u Finalu.

-“Jednostavno ne mogu zaboraviti Lebronovu Ultimate Warrior majicu od prošle godine. Jedva sam čekao ovaj trenutak. Znam da sam zajedljiv. Ali dugo sam planirao ovaj trenutak, smišljao sam ideje. Iskreno imao sam još jednu “goru” ali nažalost nije bilo vremena za izradu. No možda bi to bilo malo previše.”- izjavio je Green.

Naravno da ni najbolji košarkaš današnjice Lebron James nije ostao suzdržan na provokacije.

Iako je Finale završilo “rat” se nastavlja. Kako stvari stoje zasada ove dve ekipe su glavni favoriti i iduće sezone, te ako bude tako imamo zagarantirano dobro Finale. Lebron je već rekao svom playu Irvingu da će se vratiti, a ovakve izjave i istupi Greena su samo motivacija za Jamesa. A pokazao nam je koliko može biti dobar kada je motiviran…

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*