Srbiji trofej Beograda, Bogdan MVP!

Mondo.rs

Nakon sjajne pobede nad Grcima dan prije, sinoć je reprezentacija Srbije pobedila Crnu Goru i osvojila pripremni turnir Trofej Beograda.

Početak je bio odličan za Crnogorce. Uzeli su prvu četvrtinu, dok se Srbija još uvek tražila, a gađali su trojke 6/10. No u drugom periodu stvari se menjaju i Srbi sa 10-0 serijom prelaze u vodstvo. Polako su povećavali i na odmor su otišli sa 5 poena prednosti.

Prednost raste posle pauze,no dešava se pad u igri Srba i Crnogorci sa 11-1 se potpuno približavaju. No nije bilo više snage i Srbija preuzima prednost i mirno privodi meč kraju.

Trofej je kapitenu Mačvanu uručio predsednik KSS Predrag Danilović, a MVP trofej je uzeo naš novi NBA igra Bogdan Bogdanović. Odigrao je sjajno obe utakmice, a protiv Crnogoraca je ubacio 25 poena, 5 asista i 4 skoka te pokazao da je već sada u odličnoj formi. Uz njega se istakao i Birčević koji je napokon imao dobru šutersku veče sa 15 poena. Kod Crnogoraca Dubljević je ubacio 13, Ivanović 11, a Vučević i Đurišić svaki po 10.

Srbija je ovaj meč igrala bez Teodosića, Raduljice i Kalinića koji su odmarali. Osim Simonovića koji je od prije još otpao za Euro, sada je objavljeno kako će prvenstvno propustiti i Nemanja Nedović. Povređeno rame će morati lečiti još barem meseca dana, tako da Sale ne može ni na njega računati.

MN Press

 

1 Trackback / Pingback

  1. Tim - iznad svega! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*