Lebron ostaje?

(Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)

Situacija u Cavsima je daleko od idealne. Nakon sjajne pretprošle sezone kada su uspeli doći do toliko željenog naslova prvaka, prošle sezone su imali mnogo problema. Od jako loše igre koncem regularne sezone kada su izgubili prvo mesto Istoka, do konstantnih priča oko tradea Lovea. U playoffu su se uspeli kosolidirati, no Warriorsi su ipak bili jači u finali.

Stvari se nisu popravile ni nakon kraja sezone. Početkom leta Irving je izjavio kako želi otići, a sada se čini i da bi mogli ostati bez najboljeg igrača. Naime, Lebron James je bio jako razočaran što je otišao GM Dan Gilbert i tu je ušao u sukob s upravom Cavsa. Uz to i prijatelj Irving želi otići, te se čini kako bi Lebron opet mogao “poneti svoje talente negde drugde”. Jučer je izašla vest kako Lebron sigurno napušta Cavse.

Izgledalo je kako će Lebron opet napustiti svoju ekipu, mnogi su ga već prozvali izdajnikom i verujemo da mu sada ovo navijači Cavsa sigurno ne bi oprostili.

No, danas je Lebronov tim izjavio kako je to daleko od istine i da King James još uvek ne razmišlja o odlasku.

Ukoliko uspiju treadati Irvinga i dobiti pristojnu zamenu u vidu mladih igrača, Lebron bi mogao ostati. Najaktualnija je bila priča s Knicksima oko Porzignisa, no prema zadnjim informacijama iz Velike Jabuke Zingis je nedodirljiv.

Sada je na upravi Cavsa da rekonstruiraju ekipu. Nema smisla imati nezadovoljnog igrača u ekipi, te sada moraju izvući dovoljno dobar paket za Kyriea kako bi ostali konkurentni i zadovoljili Kralja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*