Ponovo zajedno?

twitter

Dwayne Wade je prošle godine potpisao veliki ugovor i vratio se u rodni grad, u Chicago. Iako je Dwayne imao solidne statistike Bullsi su razočarali, a iako su se plasirali u playoff igra nikako nije bila na razini.

Početkom leta Wade je izjavio kako će dati još jednu priliku ovoj ekipi, te da će sigurno iskoristiti svoju player opciju i ostati još godinu dana. To je i učinio, no Bullsi su za vreme drafta odlučili krenuti u drugom smeru. Tradeali su Butlera, te kreću u potpuni rebuilding, a Wadeov ugovor im nikako ne odgovora. Kako je i sam Dwayne zaintersiran za odlazak, blizu su dogovora oko otkupa ugovora i samo je pitanje vremena kada će Wade napustiti Bullse.

Kao njegova nova destinacija spominjali su se Miami Heat. Ipak je tu proveo gotovo celu karijeru, te sve svoje uspehe ostvario s ovom ekipom. Sada kada imaju vrlo dobru mladu jezgru, Wade bi se vratio kao mentor i pokušao s Whitesideom, Dragićem i ostalima stići što dalje u playoffu.

No osim njegove bivše ekipe, pojavio se i njegov bivši suigrač koji ga zove kod sebe. To je naravno Lebron James, čovek koji je razvio sjajno partnerstvo i prijateljstvo s Wadeom. Prema zadnjim informacijama Wade će gotovo sigurno odigrati barem još jednu sezonu s Kingom. Njih dvojica su činila sjajan duo, te su s Boshom bili konstantna pretnja za naslov svih godina koje su igrali zajedno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*