Rice uvodi razdor u ekipu Crnogoraca?

Tyrese Rice se već dokazao na europskoj sceni. Uzeo je naslov s Maccabiem i bio je uverljivo najbolji igrač ekipe. Nakon toga karijera mu je u sliaznoj putanji. Kulminiralo je očajnom sezonom u Barceloni u kojoj se nikako nije uspevao složiti s trenerom Bartzokasom i nije čitave sezone mogao pronaći ritam.

Sada mu sledi Euro s ekipom Crne Gore i tu bi trebao biti glavna Tanjevićeva uzdanica na vanjskim pozicijama. No, već se početkom priprema da nešto tu ne valja. Izgledali su puno bolje s Ivanovićem na jedinici, a Rice je bezglavo igrao čitavo vreme.

Uverljivo najgore je izgleda bilo na utakmici protiv Turske, poslednjoj pripremnoj prije završnog turnira. Osim što je u jako lošoj formi Rice je iskazao veliku količinu nepoštovanja prema jednog legendi Boži Tanjeviću, a i prema čitavoj svojoj ekipi. Nakon što ga je Božo izmenio sredinom 3.četvrtine Rice je regirao jako nervozno. Demonstrativno je napustio teren i imao žustar razgovor s trenerom. Nije dao da ga pomoćnici Crne Gore smire, kao i saigrači. Kasnije se vratio u igru, no sumanjamo da će Božo tolerirati ovakve stvari.

Nakon ovoga verujemo da je u pitanju i njegov nastup na turniru. Božo ne voli ovakve stvari, a ako Rice ne može dati dodatnu kvalitetu na terenu (dosada je pokazao da ne može) pitanje je hoće li ići na prvenstvo, pogotovo kada pokazuje ovakve stvari.

1 Trackback / Pingback

  1. EP 2017 Grupa C: Furija favorit, Hrvati vrebaju priliku - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*