Simmons: Spreman sam da budem na vrhu!

Bleacher Report

 

Svi željno očekuju da vide novu, mladu, Philadelphiu na delu. U njoj se nalaze dva prva picka na draftu – Markelle Fultz i Ben Simmons koji je propustio celu sezonu 2016-17 zbog povrede stopala. Simmons je spreman, ima puno motiva i jedan je od lidera ovog tima uz Joela Embiida i Daria Šarića. Simmons ima veliki potencijal, jedan je od miljenika velikog Lebrona Jamesa, a kako i sam najavljuje – spreman je za nove izazove. I ne samo kako bi se dokazao među rookie igračima, već on ima nameru da se već u narednoj sezoni nosi sa najbojim NBA igračima:

U Phili vlada dobra atmosfera, a nedavno su upravo Simmons i Embiid to demonstrirali, i to u situaciji kada se spekulisalo šta će biti sa Lebronom Jamesom.  Više u zezanju, ali sigurno sa potajno ozbiljnim namerama, njegovi dobri drugari, Joel Embiid i posebno Ben Simmons sa kojim je Lebron puno trenirao i kojem je mentor, twitali su tokom jula poruke Jamesu i poručili mu da ga čekaju u Phili. Lebron ništa od toga nije negirao:

Phila će biti jedan od zanimljivijih timova za gledati u narednoj sezoni. Imaju mlad i vrlo potentan tim. Uz Embiida i Simmonsa, to je naš Dario Šarić, pa prvi pick ovogodišnjeg drafta Markelle Fultz, JJ Redick, Okafor… Sigurno da bi dolazak jednog takvog igrača kao što je Lebron od ovog tima napravio pobednički koji bi bio pretedent za tron Istoka:

The FEDS are coming!

1 Trackback / Pingback

  1. Deco, spremite se, stiže TATA! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*