Stari drugari ponovo zajedno

Burno NBA leto je iza nas. Dogodile su se neke bitne promene unutar ekipa, a jednu od većih su svakako uradili Cavsi i Celticsi. Oni su odlučili tradeati svoje ponajbolje igrač, te je tako Irving završio u zelenom dresu, a u suprotnom smeru je otišao Isaiah Thomas.

Iako je Thomas jako dobar prijatelj s Lebronom, što smo mogli videti na njihovim međusobnim utakmicama, on ipak nije njegov najbolji drugar u dresu Cavsa, već je to Kevin Love. Thomas i Love su već dugi niz godina jako dobri prijatelji, praktički od svojih dečačkih dana.

Prva njihova slika je bila davne 2005. godine kada su obojica imala 16 godina. Bili su zajedno na Adidas ABCD kampu koji okuplja talentirane klince iz svih predela Amerike. S njima su tada bili i O.J Mayo, Brandon Jennings, Mike Conley i Greg Oden sve bivši ili sadašnji NBA igrači.

Osim što su bili zajedno na kampu družili su se i prije toga. Thomas je putovao gotovo dva i pol sada do Loveove kuće te često i prenoćio kod njega. -“Kevin i njegov otac Stan su dolazili po mene kako bih mogao igrati za njihov AAU tim. To je nešto o čemu Kevin i ja stalno pričamo. Ludo je to što smo sada obojica u NBA ligi i to na jako visokoj razini.”- izjavio je Thomas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*