Debi novih Kelta, Bogdan u duelu sa crno belom braćom

Večeras ćemo premijerno na delu videti Kelte u novom ruhu. Znatno su promenili ekipu, ima puno novih faca, a najviše ćemo očekivati od Irvinga i Haywarda. Prva utakmica u zelenom dresu za njih i pravi test za Stevensa, da vidimo kako je osmislio koncepciju novih Kelta. Protivnici će im biti Jordanovi Hornetsi. Prošle godine kod njih je najviše škripilo na centru, a sada su doveli osporavanog Dwighta Howarda za kojeg se nadamo da je nakon godina lutanja napokon našao ekipu koja mu odgovara.

Zagor čeka Vučevića i Hezonju, susret ‘starih’ znanaca u LA

Na teren u malo kasnijem terminu će izaći ekipe Mavsa i Bucksa. Dennis Smith Jr će nakon sjajne Letnje lige po prvi puta osetiti pravu NBA košarku. Iako je bio tek 9. pick sigurno će biti u uskom krugu kandidata za rookiea godine, te verujemo da će uskoro preuzeti štafetu ekipe od Dirka. Bucksi su i dalje mlada i talentirana ekipa, no sada se već polako očekuju i neke veće stvari od njih. Strelovit napredak Giannisa ih je lansirao među sigurne kandidate za playoff na ovakvom Istoku. Očekuju i napredak Makera, te se nadaju da će ostatak ekipe izbeći povrede koje su ih pratile veći deo prošle sezone.

Sinoć smo čekali Tea do ranjih jutarnjih sati, a večeras čekamo Bogdana Bogdanovića. Njegovi Kingsi danas igraju s Popovim Spursima. Veoma mlada i talentirana ekipa iz Sacramenta ove sezone nema gotovo nikakva očekivanja, što ne znači da ne bi mogli iznenaditi. Sjajan je draft iza njih, a osim toga sada im je stigao i Bogdan koji je i na Eurobasketu pokazao da je jedan od najboljih europskih igrača. Spursi će biti bez svoje glavne zvezde, Leonard se još uvek oporavlja od povrede, a Parker bi se također trebao uskoro vratiti. Ovo će biti poseban meč za sve najvijače Partizana. Čak tri igrača iz te ekipe će biti sudionici ovog meča. Bogdan iz Kingsa, te Lauvergne i Bertrans iz Spursa. Poznavajući Popa on će ove mečeve iskoristiti i dati šansu mladim i još nedokazanim igračim, kako bi možda opet uhvatio neki dragulj kojeg nitko prije njega nije zametio.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*