Jazzeri opet ostali bez beka

Troy Taormina-USA TODAY Sports

Prva pripremna utakmica Jazza s nekom NBA ekipom je bila kobna za njih. Nakon odlaska Haywarda, za kojega nisu ništa dobili zauzvrat, očekivalo se od mladih igrača da iskoče. Burke, Hood i Exum su spremno čekali svoju priliku. Dosada su sva trojica prošla kalvariju s povredama, Burke je propustio veći deo prošle sezone, Hood je također propustio dosta utakmica, a Exum je presjedio svoju rookie sezonu zbog potrganog ACL-a.

Sada se Exumova kalvarija s povredama nažalost nastavila. Prošle sezone je pružao ne tako dobre partije, očekivalo se puno više od njega. Naznake njegovih boljih dana smo mogli videti u Letnjoj ligi kada je bio uverljivo najbolji igrač Jazza sa 20 poena, 6,3 asista i 4,3 skoka u proseku.

Na utakmici s Sunsima nezgodno je pao nakon jednog ulaza i nakon što se podignuto uhvatio se za rame i otrčao u svlačionicu. Prve prognoze nisu optimistične, prema treneru Snyderu Exumovo rame ne izgleda dobro i čini se da se boji duže pauze.

Trenutno ide na preglede i snimanje ramena, te bi se u idućih nekoliko dana trebalo saznati koliko će zapravo Exum izbivati s terena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*