Hardenov show u Gardenu

Knicksi su doživjeli još jedan težak poraraz, ovaj puta od sjajnog Hardena i Rocketsa. Od samog početka voda je išla na mlin gostiju, a Harden je s lakoćom poentirao i asistirao. Gotov čitava petorka Rakete je bila dvoznamenkasta, samo je Anderson ubacio 9 poena. Na kraju je D’Antoni odmorio svoje glavne igrače i Knicksi su uspjeli ublažiti poraz.

Harden je bio na rubu triple double učinka sa čak 36 poena, 11 asista i 9 skokova, dok su odlični bili i Capela sa 19, te Gordon sa 18 poena. Klupa se nažalost nije iskazala i već sada se vidi da će to biti uvjerljivo najveći problem u Houstonu. Paul ovu utakmicu nije igrao.

Knicksi su očekivano bili bez Porzingisa koji je izašao u prošloj utakmici s Netsima s lakšom povredom kuka. Hardaway je bio najbolji strelac kod Knicksa sa 21 poenom, a s njim je startao i nova akvizicija Kanter koji je ubacio 14 poena. S klupe su bili  sjajni Beasley i Dotson sa po 17 ubačaja.

Jedan od zanimljivijih duela sinoć su odigrali Mavsi i Magic. Bio je egal kroz čitavu utakmicu, a ekipe su se smjenjivale u vodstvu. Na kraju su Mavsi ipak uspjeli stići do pobjede, sjajnom poslednjom dionicom.

Vučević je startao, a iako ga šut nije najbolje slušao, dominirao je pod obručima. Uhvatio je čak 14 skokova, dok je uspio ubaciti samo 9 poena no za to mu je trebalo čak 13 šuteva. Hezonja je nastavio sa solidnim igrama, te je opet bio dvoznamenkast i ubacio je 10 poena. Najbolji je bio Augustin sa 24 ubačaja, dok je nova akvizicija Simmons ubacio 19 poena.

Kod Mavsa rookie Dennis Smith Jr. je pokazao kako će biti prava napast već u svojoj prvoj sezoni, te je završio na 16 poena, 7 asista i 6 skokova. Barnes je dodao 14, a iskusni Dirk je u maloj minutaži ubacio 10 poena.

1 Trackback / Pingback

  1. Dominacija balkanskih centara - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*