Teov prvi gradski derbi

Neočekivani junak Mickey je odveo Heat do pobede u prošloj utakmici, no nažalost ostali su bez McGrudera. On će pauzirati čak i do nekoliko meseci. Dragića danas također nema no Spolestra ga odmara te će biti spreman za početak sezone. Embiid i Šarić su se vratili protiv Netsa i odmah zablistali. Razbili su Netse i zajedno sa Simmonsom pokazali dio onoga što bi mogli raditi u sezoni. Večeras su opet bez Fultza i Amira Johnsona koji se oporavljaju od lakših povreda.

Za poslednju pripremnu utakmicu van Gundy neće moći računati na Stana Johnsona i Bradleya koji su lakše povređeni, te će odmarati još ovu poslednju predsezonsku utakmicu. Bobi je imao vrlo dobre predstave i pokazao je Stanu da neće pogriješiti ako mu bude dao više šanse u nadolazećoj sezoni. Tri izgubljene utakmice za Buckse i posljednja šansa da ne ostanu bez ijedne pobjede u ovoj predsezoni. Svi su zdravi, osim naravno Parkera kojega nažalost još jedno određeno vrijeme nećemo gledati.

Očekuje nas i gradski derbi u LA. Veliki favoriti su Clippersi koji igraju kako Teo svira. Odlično se uklopio u ekipu, dijeli sjajne pasove Griffinu i ostalim “letačima”. Potpuno je preuzeo kontrolu igre i možemo očekivati velike stvari od Tea. Lakersi igraju loše u ovoj predsezoni. Walton još uvijek nije posložio kockice do kraja, a jedini koji je bio relativno na razini je bio Kuzma. Momak ne staje s iznenađujuće dobrim igrama, te ističe kako bi mogao biti najveći pogodak Lakersa na ovom draftu.

U zadnjoj utakmici večeri, a i predsezonu na teren će Kingsi i Warriorsi. Kingsi će biti oslabljeni za neigranje Bogdanovića koji je sinoć protiv Clippersa povrijedio zglob, te Hilla koji također vuče sitnu povredu. Warriorsi su naravno favoriti, a prema njihovom treneru još su jači nego prošle godine. Izjavio je kako nikada nije imao ovako jaku klupu, koja je ove sezone pojačana s Casspiem, Youngom i rookiem Bellom.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*