Zagor učestvovao u čerupanju ‘Pelikana’, Mirza bolji od Bobija

AP Photo/Mark Humphrey

Za Memphis znamo da je čvrsta ekipa i da ira podjednako dobro i u odbrani i u napadu, no demonstracija sile u poslednjem predsezonsom meču protiv Pelicansa bila je očigledna. Meč su Grizliji dobili sa 142 – 101, a u drugoj i trećoj četvrtini postigli su čak 81 poen!!!

Sa 19 poena, 10 skokova i 8 asistencija, za samo 22 minuta Marc Gasol bio je arhitekta ovog demoliranja, a sjajni su bili Martin sa 20 i Konley sa 19 poena. Naš Rade Zagorac dobio je svoju šansu, igrao je 15 minuta, postigao je 8 poena, uz 7 skokova i 2 asistencija. Možda i najbolja njegova partija u dresu NBA kluba. Imao je i sjajne poteze:

Sa druge strane, prve violine Pelicansa – Cousins i Davis igrali su ograničeno – što je svakako uticalo na rezultat, tako da su najefikasniji bili Jordan Crawford sa 19 poena, i play Jrue Holiday sa 14.

Bucksi su sa 107 – 103 dobili Pistonse, a Mirza Teletović je odigrao odlično. Meč je završio sa 14 poena za 9 minuta, od toga 4 trojke iz 6 pokušaja. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Antetoukoumpo sa 17 poena, i 6 skokova i asistencija.

Boban Marjanović je postigao 10 poena i uhvatio je 5 lopti za 12 minuta, dok je njegov kolega po poziciji, Andrew Drummond briljirao – 18 poena, 22 skoka i 7 asistencija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*