‘Rakete’ ostale bez pilota

Twitter

Ova sezona nikako nije počela onako kako smo očekivali. Već smo imali nekoliko povreda ove sezone, a ona Haywarda i Lina su bile posebno teške. Sada se listi neaktivnih igrača pridružila i nova akvizicija Houston Rocketsa Chris Paul. On je ozlijedio koljeno, a prema najavama na terenu ga neće biti oko mjesec dana.

Imao je s tim problema već u predsezoni kada nije nastupao na nekim utakmicama, no protiv Warriorsa je bio na parketu. Ali već se tada vidjelo da nešto nije u redu. Presjedio je posljednjih 5 minuta utakmice, a već na idućoj ga uopće nije bilo. Sada su objavili kako će Paul pauzirati zbog koljena, a Rakete su već krenule u potragu za novim playom koji će zamijeniti Paul dok ga nema.

Prvi na listi kandidata bi mogao biti bivši igrač Nuggetsa koji je neki dan otpušten iz svog bivšeg kluba. On bi bio idealna zamjena Paulu dok se ne oporavi, a Rocketsi su dodali kako neće žuriti s njegovim povratkom. Kako planiraju da imaju dugačku sezone, tj da ostanu u playoffu što duže, neće ga forsirati tokom regularnog dijela, kako bi bio što spremniji za playoff.

1 Trackback / Pingback

  1. Epidemija ozlijeda se nastavlja - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*