Gde je nestao Bobi?

Detroit Pistons

Nismo se nagledali Bobija u prve dve sezone u NBA. U prvoj sezoni je u Spursima učio od najbojih, Gregga Popovicha i Tima Duncana. U drugoj je sa unosnim ugovorom startao u Pistonsima no ponovo je izostala ozbiljna minutaža. No, kada god je igrao pružao je sjajne partije.

Bobi najbolji ikad?!

Trener Detroita, Stan van Gundy najavio je da će na Marjanovića ozbiljno računati u ovoj sezoni, posebno su radovale njegove dobre igre na Eurobasketu. No, u dosadašnjih pet mečeva, nastupio je na samo jednom i to je igrao nepunih 5 minuta protiv Knicksa.

Van Gandy je obećao minute Bobanu ove sezone, no pitanje je kada. Za sada Pistonsi guraju dobro, imaju pozitivan score, a njihova prva zvezda na poziciji centra, Andre Drummond igra odlično – beleži 13.4 poena i 13.2 skoka u proseku a značajno je popravio i šut – gađa 56 % iz igre, i nikad boljih 72 % sa linije slobodnih bacanja.

Čini se da je Bobanova sudbina za sada neizvesna. Navijači polako gube strpljenje i smatraju da je njegovo poptisivanje za 21 milion na tri godine promašaj kluba koji ne pušta igrača da igra.

U sinoćnoj pobedi nad Minnesotom Boban nije bio ni na klupi. Pitanje je kada će dobiti šansu i da li će pre toga zatražiti trade.

1 Trackback / Pingback

  1. Jedan ne igra, drugi povređen, treći uvređen - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*