Simmons ‘pokorio’ Houston, Porzingis neukrotivi

Phila je stigla do nove pobede, ovoga puta iznenadili su favorizovani Houston, i to u gostima, sa 115 – 107. Koliko su dominantni bili nosioci Procesa, pokazuje i činjenica da su vodili sve vreme na utakmici.

I ponovo je dominirao Ben Simmons, rookie koji igra kao da ima 10 godina NBA iskustva iza sebe. Postigao je 24 poena, uz 9 asistencija i 7 skokova. Embiid je postigao 22 poena, a Dario Šarić koji je ponovo bio starter meč je zavrršio sa 14 poena, 6 skokova i 1 asistenciju.

Kod Rocketsa standardno dobar bio je Harden sa 29 poena, Gordon je postigao 25, Capela je imao double double sa 12 poena i 15 skokova.

Nuggetsi su pali u New Yorku, 110 – 116, i tako propustili da se sa stoprocentnim učinkom vrate kući sa turneje po Istoku. Kristaps Porzingis je bio nerešiva enigma za odbranu Nuggetsa, meč je završio sa 38 poena, 7 skokova i 2 asistencije.

Nuggetsi su posle minusa od 23 poena u trećoj deonici uspeli da se vrate u igru, pa čak i povedu, no finiš je pripao timu iz ‘velike jabuke’, koji je nakon pobede u Clevelandu potvrdio da neće biti topovska hrana ove godine.

Nikola Jokić bio je najbolji kod Nuggetsa, sa 28 poena, 8 skokova i 2 asistencije, Murray je postigao 20, Harris 18 a Muddiay 16 poena.

1 Trackback / Pingback

  1. Vučević nadigrao Cousinsa, Bjelica slavio protiv Dragona - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*