Velika trojka riješila Thundere

Sjajnu individualnu večer igrača sinoć je zaključio Damien Lillard. Imao je probleme sa šutom prvih tjedana sezone no sada je pokazao da je to definitivno iza njega. Ubacio je season high 36 poena, uz sjajan 10/18 šut iz igre i savršenih 15/15 sa linije penala. Dodao je tome i 13 asista, no imao je i veliku pomoć suigrača sinoć.

McCollum je ubacio 22 poena, a Nurkić je odigrao najbolju utakmicu sezone. Izborio je isključenje Mela, ubacio 25 poena uz odličan 11/15 šut i tome dodao 8 skokova i po 3 asista i blokade. Damien je šutirao samo 34% u 5 utakmica zaredom, no onda se probudio i u posljednjih 4 svaki puta je išao preko 30 poena. I Nurku je ovo druga zaredom preko 20 poena, što je prvi puta ove sezone i napokon ulazi u formu iz prošle sezone.

Nakon isključenja Mela Blazersi su preuzeli inicijativu, napravili 10-0 i vodili su 11 razlike pred ulazak u posljednju četvrtinu. Nakon toga Oklahoma se na krilima Westbrooka i Georgea budi, no na kraju je MVP bio i tragičar s 3 zaredom promašena bacanja na 4 razlike 20 sekundi prije kraja.

Melo je na kraju odigrao 23 minuta prije isključenja i ubacio 15 poena uz 6 skokova, a najbolji je bio George sa 27 ubačaja. West je završio na 25 poena uz 9 asista i 6 skokova no imao je jako loših 2/7 sa linije bacanja, što se na kraju pokazalo i ključnim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*