Jokić nadvisio Vučevića

U duelu dvojice naših najboljih centara u Ligi Jokić je stigao do uvjerljive pobjede nad Vučevićem. Ovo je bila sjajna timska predstava za Nuggetse, čak šestorica su bila dvoznamenkasta i Magic nije imao šanse. Već su u prvoj četvrtini došli do velike zalihe poena, a do poluvremena to se još i povećalo i utakmica je bila riješena.

Murray je odigrao utakmicu karijere, ubacio je 32 poena, a od toga 22 su došla u prvom djelu kada su Nuggetsi stvarali prednost. Osim Murraya svoj posao je ovaj puta odradila i obrana Nuggetsa. U ključnoj drugoj četvrtini ostavili su ih na samo jednom ubačaju u prvih 6 minuta igre, što je rezultiralo da se njihova prednost popne do čak 30 poena. Magic je najbliže došao na 13, no Nuggetsi su suvereno priveli meč kraju.

Jokić je bio sjajan, na rubu triple double učinka sa 12 poena, čak 17 skokova i 9 asista. Barton je bio sjajan sa 26 poena, a Millsap je ubacio 16 uz po 8 skokova i asista. Kod Magica koji su igrali bez Paytona i Augustinea, Speights je ubacio 19 s klupe, a Fournier je dodao 18. Vučević je bio loš ovu utakmicu, ubacio je samo 8 poena uz 4/12 šut.

1 Trackback / Pingback

  1. 'Zlatna grumenja' NBA lige! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*