Lonzo ka G-Ligi?

Trenutno jedno od najvećih razočaranja NBA lige je Lonzo Ball. Igra u neopterećenih Lakersima, ima gotovo sve ovlasti dok igra, a opet nema rezultata. Najveći minus mu je katastrofalan šut, gdje je među najgorim igračima lige.

Sinoć smo mogli vidjeti nevjerovatnu predstavu mladog dvojca Sixersa, no i s druge strane mlade nade Lakersa Kuzma, Ingram i Clarkson su odigrali vrlo dobru utakmicu. U prijevodu svi osim Lonza. Jednostavno nema samopouzdanja, pomašuje šuteve kao na traci, bilo s distance bilo s linije bacanja i Walton mu polako prestaje vjerovati.

Sve češće Lonzo sjedi na klupi u posljednjim minutama, a na zanimljivu ideju su došli sa FoxSportsa. To je da presele Lonza u G-Ligu. Kako objašnjavaju, tamo bi se mogao napuniti samopuzdanjem, što i sam Lonzo kaže da je njegov najveći problem. Na sveučilištu nikada nije bio vrstan šuter, no pogađao je s pristojnim postotcima, dok je u NBA među najgorima. Slična je stvar i sa završavanjem na obruču, sveučilište oko 70%, NBA među najgorima u ligi.

Samo je pitanje, hoće li Lonzu ovo udariti na ego, koji je ujedno napuhao i njegov otac, ili će mu ovo stvarno pomoći da namjesti šut i vrati izgubljeno samopuzdanje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*