Tajno oružje Pacersa

Lance Stephenson

Vidjeli smo dva potpuno različita poluvremena Pacersa u sinoćnjoj utakmici. Pistonsi su već u prvoj četvrtini došli do solidne zalihe, a na poluvrijeme su otišli sa 11 poena prednost. Nakon odmora ubacili su u veću brzinu, odradili 20-2 seriju kojom su otišli na 22 poena prednosti. Pacersi su izgledali loše, no onda je u posljednjoj četvrtini McMillan uveo svoje tajno oružje- Lancea Stephensona.

Lance je ubacio sve svoje poene u posljednjoj četvrtini, ukupno 13, te ključne koševe koji su na kraju i prelomili meč. Pacersi su uspjeli stići 22 poena prednosti, ponajviše zbog odlične obrane koja je limitirala Pistonse na 19 poena u posljednjoj četvrtini. Bitnu ulogu su odradili i Sabonis i Collinson koji su bili glavni “pomagači” Lanceu u ovom preokretu.

Stephenson je ubacio jako bitnu trojku manje od minute prije kraja s kojom su Pacersi otišli na 4 poena prednosti, nakon toga Collinson pogađa još jednu i tu je priči bio kraj. Najviše u redovima Pacersa je standardno ubacio Oladipo, 21 poen, te je uhvatio gotovo nestvarnih 15 skokova. Young je ubacio 18, a Babo je bio vrlo dobar i stao je na 15 poena.

Kod Pistonsa bekovski par Bradley-Jackson je ubacio po 16 poena, a odličan s klupe je bio Ish Smith sa 15 ubačaja koliko je imao i Harris. Drummond je opet došao do double double učinka i ubilježio je 11 poena uz 15 skokova. Bobi nažalost opet nije dobio niti minut igre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*