Najgori domaći poraz u povijesti

Ekipa Jazza nije samo prekinula niz od 4 pobjede Magica. Već im je uz to nanijela i najgori poraz u njihovoj povijesti. Sinoć je bilo ogromnih 40 razlike za gosta, koji su i dalje bez pomoći svog najboljeg igrača Goberta. Zato ih je njegova zamjena na mjestu centra Favors uništio. Ubacio je 17 poena uz savršenih 7/7 u prvom poluvremenu gdje su Jazzeri stigli do ključne prednosti. Magic je igrao očajno, sebično u napadu i očajno u obrani, te im nije bilo spasa.

Nakon odličnog početka sezone i 6 pobjeda u posljednjih 8 utakmica, Magic počinje ponavljati probleme iz prošle sezone. Manjak spacinga, loša igra u obrani i nekonstantan tempo igre. Pitanje je sada što je bila iznimka, dobre ili loše igre ove sezone? Vogel je bio iskren i rekao kako je ovo bila najgora njihova utakmica sezone, i bio je u pravu.

Vučević je imao očajnu šutersku veče, pogodviši samo 3/11 šuteva iz igre za 8 poena. Gordon je ubacio 18 poena što je najviše u ekipi, a Ross je stao na 12. Kod Jazza Hood je ušao s klupe i bio najbolji sinoć u redovima Jazza. Ubacio je čak 31 poen uz 5 skokova, a već spomenuti Favors je u 25 minuta ubacio isto toliko poena i tome dodao 11 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*