Dobre vijesti za Jazzere

Napokon malo dobrih vijesti za franšizu iz Utaha. Njihov najbolji igrač i jedan od najboljih obrambenih igrača lige, Rudy Gobert bi se mogao na parkete vratiti ranije od očekivanoga. Već se polako vraća treninzima, što je dosta prije očekivanoga. Prema prognozama ove godine se nije trebao vraćati na parkete, a nakon ove vijest izvjesno je kako će Gobert uskoro ponovo u akciju.

 

Nakon što su izgubili Exuma za čitavu sezone, u utakmicu protiv Heata Rudy Gobert je morao ranije napustiti parket. Iako se kasnije vratio u igru, pregledi poslije utakmice su pokazali težu povredu.

“Krivac” za ovu povredu je Dion Waiters, koji je neoprezno skočio za loptom i pao na Gobertovo koljeno. Rudy je čak i optužio Waitersa da je to namjerno napravio. -“Bio je to prljav potez. No najvažnije je da se koncentriramo na idući utakmicu i pobjedu.”-izjavio je Rudy

Waiters je odgovorio na otpužbe i rekao kako nikada nije bio prljav igrač, te da je ovo bila samo borba za loptu. No iako Waiters nije imao namjeru, Jazz će ipak ostati bez svog prvog centra i najboljeg igrača. Favors i Udoh će sada imati povećanu minutažu, a poznavajući Favorsovo stanje i medicinski karton u Jazzu sigurno nisu prezadovoljni s ovim razvojem situacije.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*