Veliki igrač, ali i veliki čovjek

Sinoć su u okviru 10. kola Eurolige snage odmjerile ekipe Real Madrida i Crvene Zvezde. Real je u ovaj meč ušao dosta opterećen povredama, uzeći u obzir da još uvijek nema Llulla, Kuzmić je out za sezonu, dok je i Randolph izvan stroja. No bez obzira na to bili su izraziti favoriti protiv ove nove ekipe Crvene Zvezde koji igra promjenjivo ove sezone.

Zvezda je na kraju iznenađujće dobila, trojkom Antića za pobjedu preko Reyesa. Odmah poslije utakmice Antić i njegov bivši suigrač su razmjenili nekoliko prijateljskih Tweetova.

Bogdan: “Ćelavi, da li je moguće…”, Antić: “Grobarčino jedna…”

No poslije utakmica najmlađi igrač Luka Dončić, inače jedan od najboljih pojedinaca na utakmici je pokazao veličinu. Otišao je do svlačionice Crvene Zvezde kako bi čestitao rivalima na zasluženoj pobjedi i usput ponio dar za junaka utakmice, Peru Antića. Ponio je svoj potpisani dres za Perinog sina, koji se također zove Luka te obožava Dončića. Sjajan gest mladog igrača Reala koji je još jednom pokazao kakav je potencijal (na terenu) ali i veliki čovjek (izvan njega).

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*