Čarobnjačka sramota

Ekipa iz glavnog grada nije se dobro provela u zemlji Mormona. Momci iz Jazza su ih totalno demolirali i ispratili kući sa najvećom pobjedom sezone. Čarobnjaci su ubacili najmanje poena ove sezone, samo 69 te odigrali katastrofalnu utakmicu. Sve je bilo jasno nakon ogromne serije Jazza u prvoj i drugoj četvrtini. Na krilima rookiea Mitchella napravili su 33-6 u jednom periodu i Čarobnjacima nije bilo povratka.

Odigrali su odličan meč na obe strane parketa. U napadu je lopta išla izuzetno brzo, tako da su imali dosta otvorenih šuteva za tri poena, a to su dobrano znali kazniti. Mitchell je opet bio sjajan, a u odličnoj formi je i Burks. Sada je ubacio 27 poena, a ovo mu je treća utakmica zaredom sa 20+ poena, što je prva takva serija još od 2014. godine. Imao je dosta problema s povredama, a sada je napokon došao na svoje. Vratio im se i Rudy Gobert, nakon što je povredio koljeno. Ovo mu je bila prva utakmica nakon stanke, a odigrao je 21 minut, no više nije bilo niti potrebno.

Osim Burksa sa 27 poena, Mitchell je ubacio 21, a Ingels i O’Neale su svaki dodali po 11 poena. Jazzer više nisu imali dvoznamenkastih igrača, no zato se čitava ekipa upisala, a najmanje su zabili momci iz petorke Rubio i Gobert po 4 poena. Kod užasnih Čarobnjaka Porter je ubacio 14 poena, a Beal je dodao 11. Nisu uspjeli šutirati ni 30% iz igre, a ubacili su samo 4 trojke iz 20 pokušaja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*