Curry propušta Cavse?

Curry je u nedavno u utakmici s Pelicansima nezgodno stao i na prvu se povreda činila kao ozbiljnije prirode. Nije se vraćao u igru, a iako je poslije utakmice bio odlično raspoložen, postojala je mogućnost duže pauze. Pogotovo jer je to bio zglob s kojim je Steph prije nekoliko sezona imao velikih problema.

Prve X-ray snimke su bile negativne, i nakon dodatnih pregleda ustanovljeno je kako će Steph izbivati s terena oko 2 do 3 tjedna. Ništa nije slomljeno, a iako se Steph dobro oporavlja izgleda da će propustiti duel s Cavsima na Božić. Repriza velikog finala će na kraju ipak proteći bez Stepha, koji još uvijek nije 100% spreman, a prve prognoze su se pokazale točnima.

 

Curry je ove sezone u solidnoj formi. Nije niti blizu njegovih MVP dana, no Warriorsi igraju s dosta rezerve, pa tako i Curry. Postiže 26,3 poena u prosjeku uz 6,6 asista, a nedavno je prestigao Jasona Kidda po broju postignutih trojki u karijeri. S tim da je Stephu trebalo puno manje utakmica za to postignuće, te su velike šanse da do kraja karijere prestigne i velikog Raya Allena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*