Pošaljite Jokera, Dragona i ekipu u Los Angeles!

Imate 24 dana na raspolaganju da izaberete vaše idealne petorke za predstojeći, 67. po redu, All Star koji je na programu u Los Angelesu, Staples centru – domu Lakersa i Clippersa.

Od ove godine očekuju nas određene promene prilikom biranja igrača. Dakle, konačnu reč dobiće kapiteni ekipa – Istočne i Zapadne – a njih će fanovi birati direktno. Dakle, dva igrača sa najvećim brojem glasova u obe konferencije biće kapiteni i oni će potom birati svoje ekipe. Za pretpostaviti je da će to biti, kao i ranijih godina, Lebron James na Istoku odnosno Steph Curry na Zapadu. Mada iznenađenja su moguća. A ukoliko bi Steph i Lebron birali, ovako bi izgledale njihove postave:

Curry i Lebron odabrali svoje ekipe

Nekoliko igrača sa naših prostora ima priliku ove godine zaigrati na All Star utakmici. Pre svega Nikola Jokić koji ovu celu godinu igra fantastično za Nuggetse. Tu su i konstantno dobri Goran Dragić iz Heata i Nikola Vučević iz Orlanda. Jusuf Nurkić se pronašao u Portlandu, kao i Bojan Bogdanović u Indiani. Bogdan Bogdanović je po mnogima materijal za All Star, a potencijalno i Dario Šarić. Evo kakve su prognoze bile pred sezonu:

Ko će prvi put na All Star?

Glasati možete na sledećem LINKU.

All Star 2017

Prošlogodišnji All Star održan je u New Orlensu, a Anthony Davis i Russell Westbrook pomerili su neke granice koji učesnici predstojećih smotri najbolji sada treba da pojure.

Na prošlogodišnjem All Staru, ali ne u glavnoj utakmici, nastupili su i Nikola Jokić kao i Dario Šarić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*