Novi kralj Gardena

New York Knicksi su još jednom pokazali kako su katastrofalni u samim završnicama utakmice. Ispustili su čak 19 poena prednosti, protiv letargičnih Pelicansa i dopustili Davisu da ih uneredi. Otvaranje utakmice je pripalo Knicksima. Igrali su smireno u napadu, te energično u obrani. Pelicansi su izgledali kao da najradije žele biti negdje drugdje, a ne na terenu, a posebno se isticao Boogie Cousins.

Gubio je lopte, pokušavao je zabiti na silu, a na drugoj strani Knicksi su koristili svoje priliike i lagano povećavali prednost. Davis i Holiday su jedini nešto i ubacili, te su tako Pelicansi držali kakav takav priljučak. Nakon velikog odmora Knicksi nastavljaju u istom ritmu i činilo se kako će mirno privesti utakmicu kraju. No, počeli su brljati u napadu, nepotrebno gubiti lopte i Pelicansi su se probudili iz zimskog sna.

Shvatili su da sa samo malo truda ipak mogu dobiti utakmicu, te su napokon zaigrali obranu. Knicksi se nisu snašli i prednost se topila. Na kraju su domaćini imali i dosta sreće. Prvo su suci previdjeli očiti faul na Davisu ispod koša, no Knicksi propuštaju svoju šansu i Davis u idućem napadu uspjeva izjednačiti. Na semaforu je ostalo malo više od 3 sekunde, no Knicksi iz dva pokušaja nisu ništa uspjeli napraviti i utakmica je otišla u produžetak.

Igralo se koš za koš, a Davis je nastavio svoju dominaciju. Holiday je također nešto ubacio i to je bilo previše za Knickse. Porzingis je promašio 2 ključna šuta, trojku i tešku dvojku preko Davisa i tako su Knicksi izgubili 3.utakmicu zaredom.

Davis je imao monstruozne brojke, ubacio je 48 poena uz 17 skokova, a Holiday je dodao 31 uz 5 skokova i 4 asista. Boogie je imao katastrofalnu napadačku večer, no dovukao se do 15 poena (iz 16 šuteva), ali je ubilježio 16 skokova i čak 7 ukradenih lopti.

Zingis je po običaju bio najbolji u redovima Knicksa sa 25 poena i 5 ukradenih lopti, no promašio je neke ključne lopte pri samom kraju utakmicu. Jack je bio odličan, ubacio je 22 poena uz 8 asista, no i on se ugasio u posljednjoj četvrtini.

1 Trackback / Pingback

  1. SF trade: Warriorsi dovode još jednu zvezdu?! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*