SF trade: Warriorsi dovode još jednu zvezdu?!

Twitter

Zvuči kao neverovatan scenario, ali Warriorsi razmatraju dovođenje još jedne All Star zvezde i najbolje četvorke u današnjoj NBA. Nakon razbijanja Knicksa u partiji koja je po mnogočemu jedinstvena…

Novi kralj Gardena

… franšizno lice Pelicansa, Anthony Davis, ponovo puni medijske stupce – ovoga puta u pitanju je glasina kako bi ga u svojim redovima želeli videti šampioni iz Oaklanda! Ovu vest je među prvima, još prošle nedelje, objavio novinar Athletica Tim Kawakami, a do sada su preneli još brojni portali i društveni mediji.

 

Davis u martu puni 25 godina, i ima ugovor do 2020-2021, no već 2019-2020 može postati delimično slobodan igrač. Čini se da trenutni tim Pelicansa i pored kvalitete (Cousins, Rondo) nema potencijal za dalji napredak, a Davis kojeg tek čega igrački prime može biti još bolji u nekom kompaktnijem timu.

 

Šanse za ovakav trade su male, no koji bi ulog Warriorsa bio. Čini se veliki, jer prema pisanju medija ka New Orleansu bi krenuli Klay Thompson i Draymond Green! Za Thompsona to i nije iznenađenje jer mu ugovor ističe iduće godine, a GSW mu neće moći ponuditi maksimalni ugovor. Green, sa druge strane, ima ugovor do 2019-2020, ali mnogi ne veruju da će Kerr i GSW pustiti svog možda i najboljeg igrača, čoveka koji je po mnogima duša ovoga tima.

1 Trackback / Pingback

  1. Ratnici dovode budućeg MVP-a? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*