“Rondo je najbolji suigrač s kojim sam ikada igrao”

Situacija u Vjetrovitom gradu se napokon malo smirila. Nakon što su prošle godine imali neuspjeli pokušaj s velikom trojkom Rondo-Wade-Butler, odlučili su se na rebuilding. Sva trojica su napustila klub i Bullsi su odlučili krenuti iz početka. No, da stvari ne teku glatko pobrinuli su se Portis i Mirotić. Potukli su se na treningu i Bullsi su opet dospjeli na naslovnice. Na to se nadovezao loš početak sezone i činilo se kako Bullsi tonu još dublje.

Nakon nekog vremena u ekipu se vratio Mirotić i suprotno svim očekivanjima on i Portis su izgladili sve nesuglasice. Rezultat toga je bila puno bolja igra Bullsa u nastavku sezone, a sada se napokon vidi vizija uprave Bullsa, te igraju jako dobru košarku. Mirotić je u životnoj formi, a iako ga stalno sele u druge klubove, on se na to ne obazire. -“Znam da nakon oluje dolazi Sunce. Prošli smo kroz puno toga ove sezone, no nije kraj svijeta. Razumijem da je sve ovo posao i ne obazirem se na stvari koje ne mogu kontrolirati.”- izjavio je Nikola.

Od Nikolinog povratka u ekipu Bullsi su na 15-9, što je ogroman napredak s obzirom na početak sezone. Nikola je potpuno promijenio pristup prema igri i suigračima, a to daje rezultate. No osim svog pristupa Nikola je rekao kako svoje dobre igre “duguje” i jednom svom suigraču, tj bivšem suigraču. -“Mrzim Ronda, stvarno jer on je jako dobar momak, sjajan profesionalac jednostavno sve radi kako treba.”-rekao je Nikola u šali i dodao “Ne ozbiljno, on je najbolji suigrač s kojim sam ikada igrao.”-

-“Bio sam jako razočaran kada su ga Bullsi otpustili prošlo ljeto, želio sam igrati s njim barem još jednu sezonu. Puno sam naučio od njega. Svaka situacija je drugačija i nema sumnje da mi je igra s njim puno pomogla, pa čak i ove sezone.”- završio je Mirotić.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mirotić ode u Pelicanse - Ostatak Sveta
  2. Ispod radara: Floor general is back! - Ostatak Sveta
  3. Ovde sam da bih postao prvak! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*