Zar da on bude najglasniji u hajci na Lovea?

David Richard-USA TODAY Sports

Ne živi se lako u the Landu ovih dana. Cavsi imaju 10 poraza u poslednjih 13 mečeva, a nakon Oklahome koja im je utrpala 148 poena i Spursi su se osladili pobedom protiv prošlogodišnjih finalista.

Rešenje se ne nazire, a poslednje izjave Lebrona Jamesa pokazuju da je kompas izgubljen. Ko je kriv?

Katastrofalna serija utiče na atmosferu u timu, a nakon poraza od OKC-a na meti nekoliko igrača našao se i Kevin Love. On je u porazu odigrao svega tri minute nakon čega je otišao sa parketa jer se nije osećao dobro. Pre treninga u ponedeljak igrači su imali buran sastanak sa trenerom Luom, a nezadovoljni igrači su od trenera i generalnog menadžera Altmana tražili odgovor šta se dešava sa Lovom i da li je on zaista bolestan. Kako javlja Wojnarovski sa ESPN-a, strasti su se smirile tek nakon što je Love igračima u svlačionici objasnio prirodu problema.

Sada su izašli i detalji sa sastanka, a najglasnijim se pokazao i “najmlađi” u ekipi Cavsa, Isaiah Thomas. On je vodio revolt protiv Lovea, kritizirajući ga zbog navodne “bolesti” i toga što je u debaklu protiv Thundera odigrao samo 3 minute. Situacija je daleko od dobre u svlačionici Cavsa, a novi porazi su samo ulje na vatru.

https://twitter.com/CBSSportsNBA/status/955935700507152384

Kakva je situacija najbolje oslikava ova akcija protiv Spursa. Love je pao na parket nakon jednog duela, a Crowder ga je samo nonšalantno preskočio, a niti jedan suigrač mu nije došao pomoći. Čini se da ćemo imati novi par finalista ove sezone…

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Cavsi nezadovoljni Thomasom? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*