Napokon vrijeme za Dragona?

Ove godine pola Lebronove Allstar ekipe je moralo biti zamjenjeno. Prvo Cousins, zatim Wall a sada je povredu doživio i Kevin Love. Slomio je ruku te ga na parketima neće biti otprilike dva mjeseca. Dvije zamjene smo dobili, Paul George i Andre Drummond, no tko će biti treća?

U priču se ovdje mora uzeti i Goran Dragić. Dragon igra odličnu sezonu u Heatu, u vrlo dobroj je formi, a Heat odlično stoji na ljestvici Istoka. Nedavno je Dragon izjavio kako ga nisu zvali dok je igrao u Sunsima jer onda je imao statse, no nije imao dobru ekipu. U Heatu je bila obrnuta situacija, bili su vrlo dobra ekipa, no Dragon je imao nešto lošije brojke i opet nije dobio poziv.

Sada je sve na mjestu, Heat je u posljednih godinu dana 4 ekipa lige po scoreu, trenutno su i 4. na Istoku te opasno pušu za vrat Cavsima s kojima igraju večeras. Ukoliko ih pobjede preskočiti će ih na tablici. Iako je Heat izuzetno ujedančena ekipa, pravi vođa je svakako naš bek. Vodio je Slovence do Eurobasketa, a sada vodi tim Heata do prednosti domaćeg terena na Istoku.

Ovo je primjetio i Dwayne Wade,koji je na Twitteru objavio kako je već vrijeme da Dragon ubilježi nastup na Allstaru. Nadamo se da će i Silver primjetiti dobre igre našeg beka te mu poslati zaslužen poziv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*