Oduševljenje u South Beachu

Jučer smo saznali da će zamjena za Kevina Lovea biti Goran Dragić. Svi smo bili oduševljeni što će naš bek napokon dobiti svoj zasluženi Allstar nastup, a slično je bilo i u njegovoj ekipi Miami Heatu. Čitav tim je oduševljen što je Dragon dobio pozivnicu, a ovo je jedan od razloga zašto bez izrazite superzvijezde stoje ovako dobro.

Svi su skočili na Dragona, kako bi mu čestitali, a oduševljen je naravno bio i Dragić. -“Naravno da sam bio presretan kada sam saznao. Ovo je jedno novo iskustvo za mene i dati ću sve od sebe na Allstaru.

Goran Dragic is an All-Star. And he’s pretty happy about it.

A post shared by Anthony Chiang (@anthonywchiang) on

 

Zagovarali smo, a Adam Silver kao da nas je čuo. Povređenog Kevina Lovea na Allstaru će zamijeniti naš Goran Dragić! Love je nedavno slomio ruku, te će izbivati s parketa najmanje 2 mjeseca, tako da će morati propustiti Allstar utakmicu u Los Angelesu.

Zamjena je Dragić, koji je nakon nekoliko godina preskakanja napokon dobio pozivnicu. I to potpuno zasluženo. Heat je trenutno 4. ekipa Istoka, u posljednjih godinu dana su 4. ekipa lige po ukupnom scoreu, a to su sve uspjeli bez ijedne superzvijezde. Predvodi ih Dragić koji je ujedno i najbolji igrač ekipe.

Dosada su obavljene čak 3 zamjene. Prvo je George zamijenio Cousinsa, zatim Drummond Walla i sada je na kraju na Loveovo mjesto došao i Goran Dragić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*