Rookie obračun na Dunk Contestu

Nedavno je NBA liga zaključila sve sudionike Allstara. Izabrane su petorke, pa zamjene, a nakon toga objavljeni su kandidati za Dunk contest, Skill Challenge i Three Point Contest. No, kako to uvijek biva, povrede su krojile ove popise. Prvo su sa Allstar utakmice otpali Cousins, Wall i Love, a posljednji koji neće nastupati na Allstaru je Aaron Gordon.

https://twitter.com/wojespn/status/960561180594106368

On je bio sudionik Dunk Contesta, no zbog povrede kuka morati će popustiti ovaj nastup. Inače ovo bi mu bilo treći puta zaredom da nastupa. Već je objavljena i njegova zamjena, a to će biti rookie senzacija iz Utaha Donovan Mitchell. Osim svojim sjajnim igrama, Donovan nas je oduševio i odličnim zakucavanjima. Počeo je u srednjoj školi, nastavio na Lousvilleu, te prenio igru iznad obruča i u NBA ligu.

Ove godine ćemo imati obračun dva rookie letača, Dennisa Smitha Jr. i Donovana Mitchella. Dvojica bekova koja su pokazala možda i najviše iz ove draft klase (ne računamo Simmonsa, on je prošlogodišnja rookie klasa). Možda se ovdje rodi i neko rivalstvo…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*