Jordanov ljubimac na Allstaru

Kalvarija povreda ove sezone izbacila je čak 4 igrača s Allstar utakmice. Posljednji u nizu je bio Kristaps Porzingis koji je nažalost teže povredio koljeno, te ne samo da će propustiti Allstar već i ostatak ove sezone, a vrlo vjerovatno i početak iduće. Kako je bilo i dosada, Silver je morao odlučiti tko će zamijeniti Zingisa na Allstar. Prvo je Cousinsa zamjenio Paul George, nakon toga Walla je odmjenio Drummonda, a nakon toga smo i mi Balkanci došli na svoje te će prvi nastup na Allstar utakmici imati naš Goran Dragić.

Posljednji u nizu zamjena (nadamo se posljednja) je Kemba Walker. Jordanov ljubimac je izabran kao zamjena u Lebronovom timu za Zingisa. Do prije mjesec dana Kemba je iznenađujuće stavljen na trade block, no Jordan ipak nije namjeravao tradeati svoj najboljeg igrača.

 

Minimalno što je tražio zauzvrat je bio drugi Allstar igrač, a nitko mu to nije bio u stanju ponuditi. Cavsi su bili uporni do samog kraja, no Jordan nije htio mijenjati Walkera za Thomasa. Zlobnici će reći da je ovo prva pametna odluka Jordana otkada je u upravi kluba (bilo Wizardsa, bilo Hornetsa).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*