“Još nije gotovo”

chris bosh
VN Design

Jedna od najnesretnijih priča u posljednje vrijeme u NBA ligi je onaj Chrisa Bosha. Naprasno je morao prekinuti karijeru zbog, po život opasnih, krvnih ugrušaka u plućima. To je bilo koncem sezone 2014/15, a otada Bosh nije stupio nogom na NBA parkete. Pokušao se vratiti nekoliko puta u dresu Heata, no doktori mu nisu dali dopuštenje. Na kraju je dogovorio raskid ugovora s Heatom, dobio dopuštenje da se vrati na parket te neko vrijeme tražio klub.

Top 5 destinacija za Chrisa Bosha

Nažalost bolest je opet uzela danak, te je Bosh završio u bolnici te čini se,ovaj puta, zauvijek prekinuo karijeru. Sve do sada. Bosh je nedavno bio gost u ESPN-ovoj emisiji “First Take” te izjavio kako je fizički spreman i da želi povratak u NBA ligu. -“Idem redovno u teretenu. Još uvijek mogu igrati košarku. Još uvijek nije gotovo. Pokušavam se vratiti.”-izjavio je Bosh. -“Ma čovječe, gledam sve ove momke kako šutiraju trice i igraju obranu, i kažem sam sebi pa moram to još jednom okusiti.”-šaljivo je izjavio Bosh.

Uz to Bosh se dotakao i svoje bolesti, te naveo kako datum povratka još uvijek nije sasvim poznat, no Bosh želi da to bude što prije. Izjavio je kako bi se najviše volio pridružiti Warriorsima, Rocketsima i Raptorsima- to su mu 3 omiljene ekipe, a dodao je kako će razmotriti svaku ponudu, te će pristati na onu najbolju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*