“Da smo zdravi – bili bi u finalu”

Veliki peh je nedavno zadesio New Orleans Pelicanse. Njihov ponajbolji igrač Demarcus Cousins je na utakmici protiv Rocketsa doživio tešku i  neugodnu povredu. Pukla je ahilova tetiva, a to je značilo da Boogie pauzira sigurno do kraja ove sezone, a postoji mogućnost da propusti i prvi dio iduće. Kada izgubite igrača kao što je Boogie, to je hendikep za bilo koju ekipu pa tako i za Pelicanse.

On i Davis su činili najjači frontcourt lige, igrali su sjajno u paru, te su obojica bili All-Star starteri. S tim se slaže i Davis koji je izjavio kako su on i Boogie nezaustavljivi. -“Nitko ne može zaustaviti nas visoke. Mogli smo stići do finala, samo da smo zdravi.”- rekao je Davis, a njegov suigrač Rondo je dodao -“Vas dvojica ste uvjerljivo najbolji visoki. Znam što trebaš uraditi da bi osvojio naslov, a mi to imamo.”-

Davis i Boogie su taman počeli funkcionirati zajedno kada se desila povreda. Sada se Davis opet navikava na život bez Boogiea. Iako je podigao broj poena, pao mu je postotak i efikasnost, no Pelicansi se i dalje drže.

Trenutno drže posljednje mjesto za playoff na Zapadu, no i to im opasno visi. Clippersi i Jazz kasne samo 1 pobjedu za njima, dok su ih Nuggetsi i Blazersi prestigli. Odličnu kemiju između ove dvojice dokazuje i Davisov All-Star nastup. On je počeo utakmicu noseći Cousinsov dres i tako odao počast svom povređenom suigraču.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*