Novi šuter u Philli

Sixersi misle ozbiljno ove sezone. Proces je pri kraju i nemaju više što čekati, a tome svjedoče i njhova pojačanja ove sezone. Potpisali su veterane Redicka da popravi šut, te Amira Johnsona da učvrsti skok i odmori Embiida. Na polovici sezone je stigao i Booker, a sada su odlučili proširiti rotaciju s još jednim visokim igračem.

Šarić igra izvrsno ove sezone, Mr. Konstanta je u gotovo svakoj utakmici na visini zadatka, no ponekad mu zna zakazati šut. Sixersi su to primjetili, te će uskoro potpisati turskog internacionalca Ersana Ilyasovu. Visoko krilo s odličnim šutom, pravi komplement Šariću koji će sada imati malo više vremena za odmor, što bi mu trebalo donijeti više koncentracije kod šuta.

Ersan je ove sezone igrao za Hawkse koji su u procesu potpunog rebuildinga i rješavaju se gotovo svih veterana. Dogovoren je otkup ugovora i čim se to zgotovi Sixersi će potpisati Turčina. Ove sezone Ersan pruža solidne partije. Na 46 utakmica postizao je 10,9 poena u prosjeku uz 5,5 skokova, dok za tri poena šutira malo preko 35%.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*