Jordane, malo si nervozan?

Sinoćnja utakmicu u areni Cavsa je još jednom pokazala da nisu riješili sve svoje brige na  trade deadlineu. Svakako su napravili korak naprijed, pomladili ekipu, doveli motiviranije igrače, no još jednom su doživjeli poraz i vidi se da stanje i dalje nije u najboljem redu. Sixersi su imali prednost kroz gotovo čitavu utakmicu, u posljednjoj četvrtini su imali i 15 poena prednost, koje su istina umalo prokockali. No na kraju su došli do pobjede i produbili krizu Cavsa.

Nakon tri uvodne pobjede Cavsi su svaki meč sa jačim ekipama redovno gubili. Prvo Wizardsi, zatim Spursi i sada na kraju i Sixersi. Ovaj puta ih je uništio par Embiid-Simmons koji pokazuju da će biti nevjerovatna slia u godinama koje dolaze. Obojica su stvarala ogromne probleme za Cavse, čemu je poslije utakmice svjedočio i Lebron James. -“On (Simmons) na teren donosi isto što i ja. Snagu, brzinu, visinu, pregled igre. Iste stvari što i ja donosim.”- izjavio je Lebron.

Veća priča od same utakmice je bio mogući dolazak Lebrona na ljetu u Phillu. Naime, u Philli su stavili ogroman billboard kojime pozivaju Lebrona da im se pridruži. Uz to Simmons i Embiid aktivno rade na nagovaranju Kralja da dođe u njihov grad.

Dok Embiid i Simmons nagovaraju Kralja da dođe kod njih u dvorištu Cavsa je sve veća nervoza. Prije završetka utakmice sukobili su se Clarkson i Šarić. Naš Dario je zakucao loptu netom prije kraja utakmice, što se nije svidjelo Jordanu i pogodio ga je loptom u leđa. Došlo je do naguravanja, no situacija se brzo smirila. Jordan kao da je zaboravio da je Hood napravio istu stvar na drugoj strani samo koju sekundu prije Šarića…

U redovima pobjednika Embiida je ubacio 17 poena uz 14 skokova, a najbolji strijelac je bio Redick sa 22 poena. Šarić je bio odličan, pogodio je ključnu trojku koja je prelomila susret i završio sa 16 poena, 6 skokova i 9 asistencija. Kod poraženih opet je igrao samo Lebron koji je ubacio 30 poena uz 9 skokova i 8 asista, a poslije njega najbolji strijelac je bio Nance Jr. sa 13 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*