Gordon želi na parket već ove sezone

(Photo by Streeter Lecka/Getty Images)

Otvaranje ovogodišnje sezone ostavilo nam je gorak okus u ustima. Gordon Hayward je doživio užasan prelom noge, te se na prvi pogled činilo kako će mu i karijera biti ugrožena. No nekoliko mjeseci kasnije Gordon je izjavio kako se nada da bi mogao zaigrat – već ove sezone. U nedavnom intervju je izjavio kako još uvijek postoji nada da će zaigrati, tj da će se oporaviti dovoljno da može na parket.

Uprava Bostona je striktno protiv toga. Ainge je već izjavio kako će Hayward bez obzira na sve propustiti ovu sezonu, bez obzira na Haywardove želje da zaigra. Dodao je kako su morali usporiti s rehabilitacijom, jer se Gordon jednostavno prebrzo počeo oporavljati- koliko god to glupo zvučalo. -“On je sjajno.”-rekao je Ainge o Haywardu. -“Morali smo malo odgoditi rehabilitaciju, za nekih 2-3 tjedna do mjesec dana. Gordon se  počeo sjajno oporavljati, te smo mislili da ipak idemo malo prebrzo. No njegova radna etika i upornost su zadivljujući.”- izjavio je GM Kelta.

Dodao je kako će unatoč sjajnom napretku Gordon ipak propustiti ostatak sezone. -“Ne želi sada reći da se će se vratiti, pa da se svi ponadaju. Još uvijek nije dovoljno spreman, a imamo još samo mjesec dana regularne sezone. Još uvijek ima dosta do toga da bude spreman, no mi smo i dalje izuzetno zadovoljni kako napeduje.”-

Iako je u Bostonu trenutno prava bolnica, povređeni su Smart, Theis i Irving bilo bi jednostavno glupo bacati Gordona u vatru ove sezone. Playoff je osiguran, Irving će se vratiti za koji dan, a postoji i velika šansa da će i Smart biti natrag do playoffa. Tako da jednostavno nema potrebe za Gordonom, jer ukoliko se povreda pogorša, mogla bi mu i karijera biti ugrožena.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Ponovo se osjećam kao sportaš" - Ostatak Sveta
  2. Hayward milimetar do potpunog oporavka - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*