‘Wolvsi’ su na ovo čekali 14 godina!

USA Today

Žestoku borbu vodili su Wolsi i Clippersi, u meču u kojem smo gledali tri reprezentativca Srbije na delu. Wolvsi su 123 – 109, napravili važan korak ka plasmanu u play off, i što je još važnije – ostvarili nešto što nisu od sezone 2004 – 2005. Naime, Minnesota je 41. pobedom u sezoni po prvi put obezbedili najmanje 50 % učinka nakon regularnog dela nakon dugih 14 godina tavorenja!

Sinoć su Wolvsi meč prelomili početkom treće četvrtine, kada se rezultatski odlepili, a Clippersi nisu imali snage da to stignu. Nemanja Bjelica je ovoga puta igrao nešto manje –  za 22 minuta ubacio je samo dva poena (1-6 iz igre, 0-3 za tri), a imao je osam skokova i dve asistencije

Na drugoj strani Miloš Teodosić je za 22 minuta ubacio 10 poena, uz šut iz igre 3-8, 2-5 za tri, 2-2 sa linije penala, uz dve asistencije i jedan skok. Boban Marjanović je igrao  devet minuta, postigao je četiri poena, 2-3 šut iz igre, a imao je i šest skokova, jednu asistenciju i dve blokade. Imao je i svoja čuvena zakucavanja bez skoka:

Pobednika je predvodio Carl Anthony Towns sa 30 poena i 10 skokova, 27 je ubacio Wiggins, dok su Crawfor (na svoj rođendan) i Teague su postigli po 20 poena.

Jordan je bio najefikasniji u ekipi Klipersa sa 18 poena, uz koje je imao i 12 skokova.

1 Trackback / Pingback

  1. Šta je bre, 'maleni'? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*