Za Tea sezona završena?

U Clippersima nikako na zelenu granu s povredama. Kada se vrati jedan igrač, drugi se ozlijedi. Danilo Galinari se vraća nakon dugo vremena i ozlijede ruke, no Rivers sada neće moći računati na našeg Miloša Teodosića. Galinari je imao dosta problema ove sezone, a posljednja povreda je stigla u utakmici protiv Warriorsa. Morao je pauzirati malo više od mjesec dana zbog povrede ruke, no sada se vraća i Rivers će moći računati na svoju novu akviziciju u  završnici sezone.

S druge strane Teo je odigrao odličan meč protiv Bucksa, no izdržao je samo do poluvemena. Dok je bio na terenu bio je ponajbolji igrač Clippersa, asistirao je u svom stilu i uspio ubaciti 13 poena za kratko vrijeme. Nažalost, obnovio je povredu stopala koja ga je mučila na početku sezone i morao je ranije završiti meč. Rivers se nadao da ozlijeda nije ozbiljnije prirode, te da će moći računati na našeg playmakera u borbi za playoff, no posljednje vijesti nisu dobre.

Miloš Magic

Ponovo je došlo do sličnog puknuća kao početkom sezone, te će Teo propustiti minimalno dva tjedna. To vrlo vjerovatno znači da je za njega sezona gotova. Iako su Clippersi još uvijek u borbi za playoff, trenutno nisu na poziciji koja vodi u doigravanje, a kasne jednu utakmicu za Jazzom na 8. mjestu. U prijevodu Clippersi će morati pobjeđivati do kraja sezone, te se nadati kiksu nekih ekipe ispred njih. Teo će ponovo ići na kontrolu koncem regularne sezone, a ukoliko Clippsi ipak uspiju izboriti playoff postoji šansa da će se Teo vratiti u prvoj rundi.

1 Trackback / Pingback

  1. Vraća se Teov drugar - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*