Zidam kuću trokatnicu…

Kao i uvijek dvoboji Warriorsa i Thundera su i ovaj puta bili puni uzbuđenja. Gledali smo penal završnicu, a prvaci su na kraju pokazali mirnu ruku s linije i došli do pobjede. Thunderima nije pomogao niti fenomenalani Westbrook koji je opet bio u svom “modeu”. Radio je sve za Thundere, no ovaj puta je izostala pomoć. George i Melo su odigrali katastrofalne utakmice, nisu mogli pogoditi ni bazen izvana i kada tako igraš protiv Warriorsa jednostavno ne možeš pobjediti.

Durant je furiozno počeo meč, ubacio je 15 poena u prvoj četvrtini, a poluvrijeme je završio sa 24 ubačaja, dok mu je “prijatelj” Westbrook s druge strane ubacio 18. Ratnici su imali 10 poena zalihe nakon odmora, no Thunderi se gotovo potpuno približavaju na ulasku u posljednju dionicu. Držali su se u igri sve do kraja utakmice, Westbrook je zakucava, krao lopte i Thunderi su došli na samo -2 u samo završnici. No Cook i Green su imali mirnu ruku s linije i priveli su utakmicu kraju.

Westbrook je ubacio čak 44 poena, uhvatio je ogromnih 16 skokova te je podijelio 6 asista. Iako je George ubacio 20 poena imao je katastrofalnih 5/19 iz igre, a pogodio je samo jednu od šest trojki. Melo je bio još gori, bacao je cigle izvana i utakmicu završio s nestvarnih 0/9 iza linije 7,24. Ukupno je pogodio 4 /16 iz igre te je zabio 12 poena. Ne vidi se kraj Melovoj krizi.

Durant je dominirao kod Ratnika koji su igrali bez Igouadale i Livingstona, te naravno Currya kojega neće biti duže vrijeme. Ubacio je 34 poena uz 10 skokova, a Klay je dodao 20 iako i se on još uvijek traži nakon povrede. Ubacio je samo 2 od 8 trojki, no vrlo dobar meč je odigrao i Cook koji je ubacio ključna bacanja te imao 12 poena uz 6 dodavanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*