Slučaj za MVP

Teže nego što se očekivalo lideri Zapada stigli su do prve play off pobede nad Wolvsima, 104 – 101, a povratnicima u razigravanje presudio je James Harden u poslednjoj četvrtini.

‘Bradonja’ je briljirao u poslednjoj deonici u kojoj su Rocketsi teško izvojevali pobedu. Tada je postigao 12 vezanih poena, a meč je završio na MVP način – sa 44 poena, iz igre je šutirao 15-26, 7-12 za tri poena, 7-9 sa linije penala, a imao je i osam asistencija, četiri skoka i dve ukradene lopte.

Podršku je imao u centru Clintu Capeli, koji je imao double double sa 24 poena i 12 skokova, dok je Chris Paul meč završio sa 14 poena.

Može se reći da je gotovo cela petorka Wolvsa podbacila na ovom meču, sa izuzetkom Wigginsa koji je ofannzivno bio na solidnom nivu sa 18 poena. Raduje povratak na teren i sjajna partija Derricka Rosa koji je dao 16 poena i 4 asistencije. Jedini predstavnik Srbije u play offu, Nemanja Bjelica je meč počeo sa klupe, igrao je samo šest minuta i nije se upisao uz strelce, imao jesamo dva skoka.

Serija se nastavlja u noći između srede i četvrtka od 3,30, kada je u Houstonu na redu meč broj 2.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*